HAR DU BRUG FOR EN WORDPRESS HJEMMESIDE?

Få en professionel WordPress udvikler til at hjælpe dig med dit projekt

WordPress er et alsidigt CMS-system (content management system). Hvert fjerde websted, du besøger, benytter WordPress. Uanset om du har brug for en simpel og moderne hjemmeside til din virksomhed eller en mere kompleks hjemmeside med avancerede funktioner og integrering, er WordPress et godt valg, og det er både med hensyn til kvalitet, fleksibilitet, design og budget. Vi er WordPress eksperter med mange års erfaring, og vi sidder klar til at hjælpe dig med at skabe en visuel identitet, som du og kunderne vil elske.

Har du allerede en WordPress hjemmeside, og er du derfor på udkig efter WordPress support, så tag et kig på vores WordPress support pakker.

 

WordPress

Priser fra 1.200 Kr.

Starter WordPress fra 1.200 DKK

Standardpakken starter ved3.600 DKK

Professionel WordPress fra 7.600 DKK

 

En hjemmeside består af 3 elementer: Design, funktioner og indhold.

De fleste har dog kun behov for en hjemmeside med et flot design, det rigtige indhold og standard funktionalitet.

Kontakt os og få et godt TILBUD

WordPress Prisniveauer

Da de fleste kunder har deres egne unikke og specifikke kriterier, er det svært at lave en fast pakkepris for en WordPress side. Vi har lavet nogle retningslinjer, der dækker de mest almindelige WordPress projekter. Vi kalder de tre projektniveauer Starter, Standard og Avanceret.

I pakkerne nedenfor har vi forsøgt at give et overblik over de mest almindelige funktioner på en hjemmeside, men da der er mange muligheder, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis dine ønsker til funktioner ikke er nævnt. Vi kan klare alle ønsker, og sammen skal vi nok få lavet din nye WordPress hjemmeside.

Kom godt i gang:

Her starter du nemt og hurtigt, og du får en fantastisk hjemmeside til din virksomhed og dine ydelser. 50 % af de WordPress projekter, vi har arbejdet på, har været inden for budget omkring 6.000 kroner. Lad os høre om dine krav og forventninger.

Starter:

Dette er et niveau, hvor der er plads til enten at fokusere på et mere detaljeret design, udvidet funktionalitet eller et kompromis mellem funktionalitet og design. Her er der plads til shop, avanceret funktionalitet samt et unikt og fuldendt design.
Vores pris starter ved 1.200 kroner.

PROFESSIONEL:

Har du brug for et unikt design og udvidet funktionalitet? Større projekter eller webshops kræver en grundig gennemgang, så lad os tage en uforpligtende snak om dine behov. Vi har mange års erfaring som WordPress udviklere, så selv de mest avancerede hjemmesider skal nok blive til virkelighed.
Prisen starter ved 7.200 kroner.

Alle vores WordPress projekter får specielle funktioner med til en værdi af 16.000 Kr.

HAR DU SPØRGSMÅL?

salg@webinators.dk

Sammenlign priserne

Priser fra
Antal sider
Design niveau
Blog
Portfolio/Referencer
Galleri
Services/Vi tilbyder
Team/Ansatte
Kontakt formular
Nyhedsbrev (Sync)
Popup
Sprog
Shop
Medlemsskaber
Medlemsområder
Filhåndtering/arkiv
Booking
Forum
Speciel programmering
Multi site
Starter
DKK 1.200
Antal sider
1-7
Design niveau
Template Template Vælg en template og vi tilpasser designet farver og sektioner, så det passer dit behov.
Blog
Portfolio/Referencer
Galleri
Services/Vi tilbyder
Team/Ansatte
Kontakt formular
Nyhedsbrev (Sync)
Popup
Sprog
Shop
Medlemsskaber
Medlemsområder
Filhåndtering/arkiv
Booking
Forum
Speciel programmering
Multi site
Standard
DKK 3.600
Antal sider
1-20
Design niveau
Detaljeret/Unikt Detaljeret/Unikt Detaljeret, her tager vi udgangspunkt i en template men tilpasser det og gør det mere unikt, dette gør der også er resurse til flere funktioner. Vil du fokusere på et helt unikt design, så vil vores designer skabe det fra bunden baseret på jeres firma, produkt og ønskede stil.
Blog
Portfolio/Referencer
Galleri
Services/Vi tilbyder
Team/Ansatte
Kontakt formular
Nyhedsbrev (Sync)
Popup
Sprog
Shop
Medlemsskaber
Medlemsområder
Filhåndtering/arkiv
Booking
Forum
Speciel programmering
Multi site
Avanceret
DKK 7.200
Antal sider
1-<
Design niveau
Unikt Unikt design Få et unikt design lavet af vores professionelle designer
Blog
Portfolio/Referencer
Galleri
Services/Vi tilbyder
Team/Ansatte
Kontakt formular
Nyhedsbrev (Sync)
Popup
Sprog
Shop
Medlemsskaber
Medlemsområder
Filhåndtering/arkiv
Booking
Forum
Speciel programmering
Multi site
Inkluderet Mulig Ikke mulig

Vores WordPress projekter inkluderer licens til WordPress tema, sikkerheds- og SEO-plugins til en værdi af 16.000 kroner.

WordPress tema og design
Vi bruger DIVI-temaet til 95 % af alle vores WordPress projekter, og alle projekter kommer med en ubegrænset DIVI-licens til en værdi af 249 dollars.

Vil du have en billig og hurtig løsning, kan du frit vælge et af vores unikke eller semiunikke layouts, eller du kan vælge mellem 100 gratis DIVI-layouts. På den måde kan du få en moderne og smuk WordPress hjemmeside op at køre i løbet af en uge. Priser fra 1.200 kroner. Vi bestræber os på, at alle skal have muligheden for at få den hjemmeside, de drømmer om, og vi skal nok finde en løsning uanset behov.

Ønsker du et helt unikt design, som er baseret på din virksomhed, dit produkt eller dine tjenester, står vores grafiske designer altid til rådighed. Priser fra 3.600 kroner. Hvis du vil bruge et bestemt WordPress tema, kan vi selvfølgelig også arbejde med det. Det er blot din fantasi, der sætter grænser.

WordPress sikkerhed
WordPress er det mest anvendte CMS-system, men det skal udvikles og vedligeholdes korrekt, så det ikke bliver et nemt mål for hackere. Derfor laver vi WordPress hjemmesider i henhold til de seneste sikkerhedsstandarder.
Du skal derfor aldrig bekymre dig om sikkerheden. Den klarer vi, og så kan du i stedet fokusere på at drive din virksomhed.

Derudover inkluderer vi disse premium plugins med en licens på mindst tre år:

• Ithemes Security Pro, der har en værdi på 80 dollars om året. Du sparer i alt 240 dollars.
• BackUpBuddy, der også har en værdi på 80 dollars om året. Du sparer i alt 240 dollars.

Med BackUpBuddy kan du automatisk lave en sikkerhedskopiering af dine filer og din database. Disse to plugins er et musthave for enhver seriøs bruger af WordPress.

Søgemaskineoptimering
Når du får lavet en ny WordPress hjemmeside her hos os, så tilbyder vi selvfølgelig også at hjælpe dig med SEO. Du kan have en nok så flot hjemmeside, men hvis ingen kan finde den, hvad er den så værd? Derfor skal vi nok guide dig, så du får en masse besøgende på din hjemmeside.

I forbindelse med SEO-optimering får du to moduler med til værdi af 49 dollars om måneden i minimum tre år. Den totale værdi lyder på 1.764 dollars.

• Smartcrawl: Dette plugin har i mange år været vores foretrukne SEO-modul, da det har alle funktionerne til On-Page SEO og lidt til.
• WP Smush Pro komprimerer dine billeder, så filstørrelsen komprimeres. Det gør din side hurtigere, og det kan Google lide!

Opsummering:

• DIVI-licens til en værdi af 249 dollars
• Ithemes Security Pro til en værdi af 240 dollars i minimum tre år
• BackUpBuddy til en værdi af 240 dollars i minimum tre år
• SmartCrawl Pro/WP Smush Pro til en værdi af 1764 dollars i minimum tre år.

Total værdi: 2.493USD, eller cirka 16.000 Kroner

HVAD KOSTER DIT WORDPRESS PROJEKT?

Vi håber, at ovenstående beskrivelse har givet dig en idé om, hvad den perfekte hjemmeside kommer til at koste. Så vil du have et godt tilbud på en WordPress hjemmeside, så lad os tage en uforpligtende snak. Vi skal nok opfylde alle dine ønsker.