UNDGÅ HOVEDPINE, SPAR TID OG PENGE

FÅ PROFESSIONEL HJEMMESIDE SUPPORT

Nyd en kompetent hjemmeside support, hvilket vil inspirere dig og din virksomhed til at nå det næste niveau med hurtig og effektiv udvikling til følge. Så uanset om du har brug for hjælp til fejlfinding af din hjemmeside eller har brug for brugerdefinerede funktioner der eventuelt skal udvikles, har vi dine behov fuldt dækket.

Med en af vores supportpakker er din hjemmeside i gode hænder

Webinators

Lær os at kende

Hvorfor skal du vælge os?

Den nuværende digitale tidsalder digtere hjemmesidens vigtige betydning som distributionskanal for eksponering og vækst. Derfor er det op til den enkelte virksomheds ejer at facilitere en hjemmeside som er informerede og repræsenterer virksomheden udadtil.
Med passioneret service og udviklings-support af din WordPress eller Prestashop hjemmeside, tilbyder vi en samlet løsning for dig. Leder i efter en kvalitets løsning eller en vedligeholdelses aftale må I meget gerne tage kontakt til os.

Se videoen og bemærk, hvor hurtigt og effektivt vores Webinator løser problemer for en VIP support kunde.

Har du brug for support til WordPress eller Prestashop?

100% KUNDESERVICE

Vi prioriterer ”ALTID” vores kunder først og stræber efter at de modtager den bedste løsning og service uanfægtet af kundernes lokation og vores omkostninger. Webinators servicecenter er altid klar til at give 100% af vores opmærksomhed, skulle et problem opstå for den enkelte kunde.

Færre UDGIFTER

Da vi sætter kundernes behov i fokus, har vi valgt en virksomhedstuktur med IT-specialister fra Thailand, Estland og Danmark, hvorfra vores services udbydes med priser som gør det overkommeligt for alle. Kontakt vores servicecenter og løs dine problemer hurtigst muligt.

KOMPETENTE MEDARBEJDER

Få udformet en WordPress eller PrestaShop serviceplan med dertilhørende udvikling af anerkendte specialister med den påkrævet erfaring. Vores senior it-udviklere har minimum 5 års erfaring med WordPress og PrestaShop.

FÅ DANSK SUPPORT

salg@webinators.dk

Har du brug for support til WordPress eller Prestashop?

Søren giver en fantastisk service. Han løser hurtigt og kompetent de problemer man selv har kæmpet med, og samtidig giver han sparring og gode råd til forbedringer.

Lars Trasborg

Salgschef, linkedinprofil

Glade kunder

Hvad vores kunder siger

Vores kunder er yderst begejstret over vores enestående professionalisme til fornuftige priser. Vi takker vores veltilfredse kunder, som har set deres omsætning og brand synlighed ekspandere ved anvendelsen af vores ydelser. Vi er glade for at vores kunder gerne vil offentliggøre deres tanker på Webinators.dk


Søren og hans team har gentagende gange leveret løsninger til vores Prestashop. Der bliver lyttet til vores behov og givet god kommunikation omkring mulige løsninger.

Janne Broholt

Markedsføringskonsulent, Aarhus Business College

Jeg har i flere omgange arbejdet sammen med Søren og hans team og kan kun give dem mine bedste anbefalinger ! De arbejder professionelt med opgaverne og har en super høj faglighed indenfor bl.a. Wordpress og Prestashop.

Jacob Lund

CEO, Quantii.dk

DANSK SUPPORT

UDVIKLING

Design og Support

111/1 Moo2
Chiang Mai 50000
Thailand

Hovedkontoret

Webinators OÜ

Sepapaja 6
Tallinn 15551
Estonia