Persondatapolitik hos Webinators.dk

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Webinators.dk.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at bestille en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, virksomhedsoplysninger, telefonnummer, men ikke nogen betalingsoplysninger, da vi ikke tilbyder online betaling..

Webinators.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Besøger vores hjemmeside

– Gennemfører en bestilling af vores service ydelser

– Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Webinators.dk er Webinators ÜO, Sepapaja 6, Tallinn 15551, Estonia. Forretningsnummer: 14524103

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse m.m. som nævnt ovenfor, indhenter vi for at kunne vurdere om den ydelse, som du bestiller hos os, stemmer overens med den type hjemmeside du ønsker vi skal supportere. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en bestillingsbekræftelse.

Når du bestiller en service ydelse indsamler vi dit navn, firma adresse og registreringsoplysninger, samt din emailadresse. Disse oplysninger gemmes kun i vores database hos Hosting4real.net, samt vores regnskabsystem hos Leapin.eu. Ingen af dine informationer gives videre.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at bestille serviceydelser af os på vores hjemmeside. Du er velkommen til at kontakte os via mail for direkte løsning.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 12 måneder efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos Hosting4real.net. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i Hosting4reals.net´s datacentre. Vores regnskabssystem ligger hos Leapin.eu. Da vi ikke tilbyder betaling direkte på siden har vi naturligvis heller ikke nogen følsomme betalingsoplysninger som kreditkort data gemt. 

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse mail@Webinators.dk.